Rulstraat 3, 5366 KA, Megen 0412484332 Info@demaasakker.nlKamperen en Coronavirus

 

Kamperen en Coronavirus : Het lijkt wel het nieuwe normaal te worden.

Na een dramatische start in april 2020 kunnen we melden dat we toch een heel fijn seizoen gedraaid hebben. We hebben veel kampeergasten op de camping gehad die normaal naar het zonnige zuiden zouden gaan maar noodgedwongen bij ons moesten kamperen. Wat leuk was om te zien dat heel veel gasten uiteindelijk weggegaan zijn met een mooie kampeer herinnering in Nederland. Natuurlijk speelde de mooie zomer grote parten in deze. Velen zijn weg gegaan met de vraag of ze nog wel naar het buitenland moeten gaan om te kamperen?

Al met al bemoedigend voor het komende seizoen.

 

Op dit moment kan niemand een voorspelling doen hoe het virus zich de komende tijd gaat manifesteren.

Maar wij gaan ons best doen om, ondanks de onzekere toekomst, goede voorbereidingen te treffen zodat iedereen wel kan komen kamperen. Want de buitenlucht is de beste en meest veilig plaats.

Binnen de dan geldende regels/beperkingen van het RIVM gaan wij gewoon op 1 april  2021 weer open. Desnoods gaan we weer prive-sanitair inhuren zoals in 2020.

 

Privé sanitair

 

We gaan er voor zorgen dat u weer veilig kunt kamperen.

In 2021 gelden aanvullende regels m.b.t. tot het annuleren.

De gebruikelijke regels zoals in de voorwaarden blijven onverminderd van kracht.

Maar mocht de camping moeten sluiten vanwege het Corona virus (besluit van het RIVM of de Veiligheidsregio Brabant) wordt de aanbetaling (minus de administratie/boekingskosten) terugbetaalt. Geen gedoe met vouchers  of iets dergelijks. Beloofd is beloofd.

Advies. Voorkom teleurstelling en boek bijtijds.

 

 

In het sanitair gebouw zijn voldoende materialen aanwezig om de hygiëne te waarborgen. U kunt daar gratis gebruik van maken.

 

Affiche-corona-webversie-jpg (1)