Rulstraat 3, 5366 KA, Megen 0412484332 Info@demaasakker.nl
Het kampeerterrein bestaat uit een een grasveld met daarin niet gemaaide stukken. In deze stukken kan de natuur zijn eigen gang gaan. Op het terrein zijn struiken en bomen uit de natuurlijke omgeving geplant. Veelal zijn dit stekken en loten.  Het terrein wordt omzoomd door braamstruiken, meidoorn en sleedoorn. Met de meidoorn en sleedoorn worden de originele Maasheggen weer in ere hersteld.Verder staan op het terrein, wilgenbomen, notenbomen en diverse fruitbomen en -struiken.

Op het terrein is de mogelijkheid om een kampvuur te maken. Maar u kunt ook van de natuur genieten in onze vlindertuin.

Wat maakt een Natuurkampeerterrein zo anders? Kamperen op een Natuurkampeerterrein is kamperen in de meest pure vorm. In vergelijking met de meeste familiecampings onderscheiden de terreinen zich o.a. op de volgende punten:

Natuurlijke ligging
Onze terreinen bevinden zich in de mooiste landschappen, ver van alle drukte. Dankzij de luchtfoto’s van Google maps kunt u bij elk terrein zien dat dit geen loze woorden zijn. Soms ziet u letterlijk door de bomen het Natuurkampeerterrein niet meer!

Kleinschalig maar ruim
De meeste Natuurkampeerterreinen zijn bescheiden qua omvang, maar u kunt er altijd zeker van zijn dat iedere kampeerder een ruime plek krijgt. Juist die extra ruimte geeft meer rust en privacy. Zelfs in de piekperioden tijdens de vakanties, wordt er alles aan gedaan om alle gasten zoveel mogelijk ruimte te bieden.

Respect voor uw rust
Natuurkampeerders zijn over het algemeen rustzoekers. Daarom zult u bij ons geen last hebben van rumoerige speeltuinen, kantines, radio’s of auto’s op het terrein.

Kampeerterrein
De Maasakker is ook aangesloten bij de VNK.

VNK staat voor Vereniging Natuurlijk Kamperen. Iedereen die houdt van kamperen in de natuur is welkom bij ons. Bij onze vereniging vind je zo’n vijftig kleine campings waar rust, ruimte en veel groen de boventoon voeren. Bijna alle Natuurkampeerterreinen of natuurcampings die bij de VNK zijn aangesloten, zijn in eigendom van particulieren. En dat merk je! De eigenaars zijn heel betrokken bij hun terrein en zijn vaak in de buurt om een praatje te maken.