Rulstraat 3, 5366 KA, Megen 0412484332 Info@demaasakker.nl
 

Voor een kampeerbus hebben we plaatsen op het kampeer terrein. U bent van harte welkom. De kampeerbusjes (VW T2, T3 en vergelijkbaar.) zijn een lust voor het oog om te zien.

We hebben bewust gekozen om de  kampeerbus wel toe te staan en geen Campers of Buscampers vanwege het formaat en gewicht.

Maximale lengte van de kampeerbus: 5 m, gewicht 2500 kg.

Het is de bedoeling dat de kampeerbus als kampeermiddel gebruikt wordt. Er dient zo min mogelijk het terrein op en af gereden te worden om het natuurkampeerterrein zo veel mogelijk tot zijn recht te laten komen als rustige camping.

Voor meer prijzen klik hier.

Bij twijfel altijd even bellen.

 

Hieronder kunt u uw plaats rechtstreeks reserveren. Klik op de aankomst dag op de plek van uw keuze, dan volgt het invulformulier. De rest wijst zichzelf.

Het minimale verblijf is 3 nachten. Voor het weekeinde geld een minimaal verblijf van 2 nachten.

Mocht u korter willen verblijven kunt u altijd even informeren.

Wij zullen trachten om uw voorkeurplaats te realiseren, maar het kan zijn dat u een vervangende vergelijkbare plek toegewezen krijgt.

 

Uw reservering is definitief zodra de aanbetaling voldaan is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We hebben bewust gekozen om kampeerbusjeswel toe te staan en geen campers. Voor campers is de ondergrond te zwak, daar het kampeer terrein in de uiterwaarden van de Maas ligt. De ondergrond is klei, bij regenval wordt de ondergrond glad en zakt een zwaar voertuig weg.

Maximale lengte van de kampeerbus: 5 m, gewicht 1500 kg.

Het is de bedoeling dat de kampeerbus als kampeermiddel gebruikt wordt. Er dient zo min mogelijk het terrein op en af gereden te worden om het natuurkampeerterrein zo veel mogelijk tot zijn recht te laten komen als rustige camping