Rulstraat 3, 5366 KA, Megen 0412484332 Info@demaasakker.nl
Camping de Maasakker is speciaal voor de trekkerstent. Of u nu 1 of meerdere nachten blijft maakt ons niet uit, u bent welkom. Wij houden altijd plaats vrij voor doortrekkers.
Na de mooie fietstocht is het heerlijk douchen en nog even genieten van uitzicht op Megen en wellicht nog een kleine wandeling door het mooie natuurgebied langs de Maas. Maar een fijne lange avond bij het kampvuur kan ook nog, we hebben voldoende (gratis)  hout beschikbaar. U vraagt het maar.

Mocht u meerder nachten willen blijven is reserveren wel makkelijk. Mocht uw tocht wijzigen of de route anders verlopen is een telefoontje, of sms voldoende om te laten weten dat u niet komt.

Voor meer prijzen kijk op prijzen.

U kunt hier uw plaats reserveren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de mooie fietstocht is het heerlijk douchen en nog even genieten van uitzicht op Megen en wellicht nog een kleine wandeling langs de Maas. Maar een fijne lange avond bij het kampvuur kan ook nog., we hebben voldoende hout beschikbaar. U vraagt het maar.

Mocht u meerder nachten willen blijven is reserveren wel makkelijk. Aan reserveren zijn geen kosten verbonden, en mocht de route anders verlopen is een telefoontje, of sms voldoende om te laten weten dat u niet komt.

Hieronder kunt u geheel vrijblijvend een plaats reserveren.

De kosten voor een overnachting: € 15,00 per nacht, voor de tent inclusief 2 personen. (inclusief alle toeslagen en douchen)