Rulstraat 3, 5366 KA, Megen 0412484332 Info@demaasakker.nl


Maasakker blog


 • campings-worden-gesloten-696x397 (1)
  Op 1 april heeft de veiligheidsregio Brabant besloten dat kampeerterreinen gesloten zijn. De regeling geldt tot 28 april en zal daarna herzien worden.
 • reeen voor de deur.
  Zorgeloos als of er niets aan de hand is als of er geen Corona crisis is lopen zo vlak voor onze voordeur. Elke keer weer prachtig om te zien. Dit zijn de momenten om van te genieten in deze tijd. Wij hopen dat er binnenkort weer gasten zijn om dit mee te kunnen delen. Wat maakt Gerard Beck mooie foto’s.
 • Kampeerterrein
  Het zijn moeilijke en zware tijden, tijden waarin ontspannen heel belangrijk is. Met de verscherpte maatregelen die op 23 maart 2020 zijn afgekondigd is het nog steeds mogelijk te kamperen. Natuurkampeerterrein de Maasakker gaat vooralsnog gewoon op 1 april open. Uiteraard er worden wel maatregelen getroffen. De maatregelen die van toepassing zijn kunt u op de website lezen. Er bestaat altijd een kans dat het lokale bestuur, de burgemeester van Oss, middels een noodverordening het kamperen verbiedt. Houd daarom de website en/of de Facebook pagina in de gaten. Ook is het mogelijk om de camping app te downloaden, hier kunt
 • camping app
  Camping de Maasakker app (gratis) U kunt de app gratis installeren, en als u weer verder gaat of naar huis dan verwijderd u hem gewoon. Daar mee verwijderd u ook alle gegevens. We hebben een app waar alle informatie van de camping de Maasakker op staat. (bv het WIFI wachtwoord). Maar ook alles over de directe omgeving. Hier vindt u de informatie over winkels in de buurt, de route er naar toe en de openingstijden. Maar ook waar u kunt eten en wat de prijzen zijn. Ook de bezienswaardigheden in de directe omgeving en de vaartijden van de pontjes staan
 • verpleegkundige
  Hulde aan onze verpleegkundige. Natuurlijk zijn er heel veel mensen die keihard werken in deze crisis. Maar er is 1 groep die er met kop en schouders er boven uit steekt en waar heel veel van gevraagd wordt. Dat zijn de verpleegkundigen? Zij werken niet alleen hard maar zij verzorgen mensen. Zij helpen, bieden troost en zij geven dat wat de patiënten nu zo hard nodig hebben. Dus, wanneer de camping open mag van de regering, dan mogen dit jaar verpleegkundigen gratis kamperen op onze camping.  Dan kunnen wij voor jullie zorgen.
 • IMG_0068
  Grote schoonmaak van alle terras en camping spullen. Maar het gaat weer mooi worden. Op weg naar een mooi kampeerseizoen.
 • Appeltaart
  Er komen zware dagen aan, we gaan appeltaarten proeven. Tijdens ons bezoek aan de Horacava hebben we besloten dit jaar appeltaart te gaan verkopen op het terras. Van de taarten leverancier (Beuk) hebben een probeer pakket gekregen van diverse taarten.  Nou dan gaan we dat maar doen.
 • fiets huur2
  Nu is het nog geen fietsweer maar het komt er aan. Volgende week gaan we het terras schoon maken en komt de vertegenwoordiger van de appeltaarten. Gaan we uitgebreid voorproeven. Het wordt weer een mooi terras seizoen.
 • Kampvuur koken
  Nog even dan kunnen we weer genieten van het mooie weer en buiten zijn. De voorjaarsvakanties komen er aan en de camping stroom (digitaal) al vol. We hebben er weer zin in.
 • pontjesdag
  Pontjesdagen komen er aan. Wat is er nu leuker met de kinderen (maar ook voor jezelf) een fietstocht die slingert over de Maas. Een tocht die over zo veel mogelijk pontjes over de Maas gaat en langs allerlei bezienswaardigheden en leuke activiteiten door de ondernemers. Wordt vervolgd.  
 • Live in the Open event
  We gaan aftellen naar de opening op 1 april Met dit zonnetje begint het al weer te kriebelen. Nog een paar weken en dan zijn we weer open.
 • IMG_6525
  Snoeiwerk bijna klaar nu nog opruimen. Het was een flinke klus, maar de wilgen aan de rand zijn gesnoeid. Nu moeten het mooie knotwilgen gaan worden. De takken gaan we versnipperen.